Vältä tämä nolo sattumus, jos etsiskelet pillua netistä

Oli kuuma sekä kostea alkukesän päivä mistä johtuen tottakai kiima aivan valtava. Pian päivätöistä lähdettyäni silmäni kiinnittyi kuin varkain kadulla sipsuttavien naisten perseisiin sekä supermarketissa aiheutti suunnattomasti vaikeuksia yrittää pitää katse kaukana seksikkään kassatytön rintavarustuksesta. Kotiin päästyäni mietin, että jotainhan tässä on tehtävä. Haluan pikimmiten pillua.
pillua etsimässä
Hetken tuumailtuani päätin avata tietokoneen. Mitä jos netistä löytyisi pillua helpoiten. Mietin seksin hakemista netistä ja täytyy tunnustaa että ajatus tuntui hieman vieraalta. Tässä sitä kuitenkin oltiin, vaikka en ollut kokeillut deittisivuja koskaan aikaisemmin. Armoton panetus ei jättänyt vaihtoehtoja, vaan olin valmis hakemaan pillua deittipalstoilta. Treffisivuista valitsin muutaman hyvältä vaikuttavan sivun ja rekisteröidyin sivuille muutamassa minuutissa.

Olin melko yllättynyt, kun eräs nainen otti suoraan rekisteröitymisen jälkeen yhteyttä. Iskin heti kiinni ja aloin pikkutuhman jutustelun. Tunsin kuinka molempien kiima oli valtava, sillä ei kulunut kovinkaan kauan kun olimme jo sopineet seksitreffit minun luokseni heti seuraavalle päivälle.

Kiireiden vuoksi nainen ei voinut tulla harrastamaan seksiä heti samana päivänä, joten pillua joutui odottamaan vielä seuraavaan päivään. Tunsin, etten kyennyt valtavan panetuksen vuoksi keskittymään enää mihinkään. Ajatuksissa pyöri koko illan vain tuo mystinen nainen, jonka kanssa olin jutellut pitkään netissä.

Seuraavana päivänä olin valmistautunut hyvissä ajoin. Olin varannut kondomeja ja vaihtanut lakanat sekä siivonnut paikat valmiiksi h-hetkeä varten. Hermostuneisuuteni kasvoi tunti tunnilta, kun odottelin naista saapuvaksi. Olisiko pillua todella näin helppoa saada netistä? Aikooko nainen ihan oikeasti saapua tapaamaan juuri minua vai tekisikö hän oharit? Pidin melko varmana sitä, että hän vaihaa eroottisia viestejä monen muunkin seksiä hakevan miehen kanssa. Tällaiset ajatukset pyörivät päässäni, enkä saanut ajatuksiltani hetken rauhaa.